Jeroen Dellebeke

Hoi! Ik ben Jeroen Dellebeke, inmiddels 38 jaar, woonachtig in Veenendaal en sinds 2013 geef ik voor de KNZB opleidingen trainer niveau 2 en 3. Sinds de overgang naar de nieuwe opleidingsstructuur blijf ik graag opleidingen verzorgen voor wedstrijdzwemmen, daar waar mijn passie ligt.

Zelf werk ik ook bij de KNZB, waar ik programma coördinator breedtesport zwemmen ben. Dat betekent dat ik alles regel voor onder andere de zwemkalender, competitie, bepalingen, open water zwemmen en afstemming met de regio’s.

Ik ben zelf als hoofdtrainer actief bij DWK in Barneveld en geef daar training aan de senioren groep. Bij de Nederlandse Kampioenschappen zijn we structureel met meer dan 15 zwemmers aanwezig en wordt ook regelmatig om de prijzen meegedaan, vooral op de estafettes.

Bij het verzorgen van opleidingen vind ik het belangrijk om met je eigen praktijksituaties aan de slag te gaan. Hoe kun je die verder verbeteren? Of dat nu zwemtechniek, je trainingsschema’s of je manier van coachen is.

Het lijkt me leuk om mijn passie ook op jou over te dragen!

>