Ingrid Lommerse

Ik ben Ingrid Lommerse, samenwonend in de Haarlemmermeer en moeder van één zoon. In het dagelijks leven ben ik hoofd Quality Assurance bij Sanquin Bloedbank.

Ik ben mijn synchroonzwem-carrière begonnen als zwemster bij een Haarlemse zwemvereniging. Bij deze vereniging heb ik voor het eerst training geven; ik merkte toen dat ik dat veel leuker vond dan het zwemmen. Via Leonie Cornielje raakte ik betrokken bij de Nederlandse selectie en ook daar heb ik training gegeven. Vervolgens ben ik als trainster overgestapt naar ZPCH en ben met de sporters van deze vereniging meerdere malen Nederlands Kampioen geworden. Binnen ZPCH ben ik enkele jaren hoofdtrainster geweest.

Vanwege het training geven bij de selectie heb ik ervaring opgedaan als assistent-coach bij verschillende internationale wedstrijden.

Een nieuwe uitdaging heb ik gevonden in het (mede) ontwikkelen van opleidingen en bijscholingen en het geven van opleidingen, zowel niveau 2 als 3.

>