Opleidingsinstituut

Per 1 juni 2023 gaat Johan Aantjes met vervroegd pensioen. Nieuwe opleidingen worden niet meer opgestart.

Johan Aantjes is eigenaar van SportGROWtalent. Dit bedrijf is opgericht in 2013. Het bedrijf richt zich op onderwijs, verenigingen, trainer/coaches en (top) sporters.

Per 1 september 2018 krijgt SportGROWtalent van de KNZB een licentie om voor tenminste twee jaar opleidingen te gaan verzorgen. Hiervoor wordt binnen het bedrijf een opleidingsinstituut opgericht.

Johan Aantjes heeft veel ervaring in de sport en het onderwijs. Met zijn ervaring, kennis, kunde en visie wil hij de toekomstige trainers/coaches ondersteunen, inspireren en motiveren. SportGROWtalent verzorgt opleidingen en bijscholingen in de regio MID-WEST. Deze opleidingen zullen efficiënt en praktijkgericht zijn. De kracht? Maatwerk!

Focus is mensontwikkeling waarbij het gaat om leren, plezier hebben en presteren. Wij willen de deelnemers uitdagen en ondersteunen in een leer- en ontwikkelingsproces.

Naast opleidingen en bijscholingen waterpolo verzorgen wij ook opleidingen voor andere disciplines. SportGROWtalent werkt met gekwalificeerde opleiders. Deze opleiders werken volgens de nieuwste inzichten en bieden kwaliteit nu en in de toekomst.

>